yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı kapatıcı otomatik mekanik birlikteşenlerinin ciddi ve dayanıklı olmasına ögönen yaymak gerekir. Spontane kapanan bir kapı mekanizması oluşturmak önemlidir. Kapının basitçe açılabilmesini bulmak hayatidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapları yararlanma kayranına bakılırsa, rengine göre evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle yan yana eş özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı gestaltda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna Yangın Kapısı Fiyatları yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Yangın merdiveni bina zarfında bulunmuş olduğunda, güvenlik için havalandırma bacası kullanılmalıdır. Hatta yangın merdiveni konstrüksiyonında kullanılan bütün malzemelerin yangına en azca 90 zaman dayanabilmesi gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en muvafık bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

kaynağı değnöbettir]

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin tüm tatbikat ortamında kaydedildiği sinein çın hayatta aynı payanları vermeyebilir.

Yangın Kapısı https://redfiredoor.com

Report this wiki page